Verkiezingsbijeenkomst 15 maart

Verkiezingsprogramma bannerdonderdag 08 maart 2018 23:15

ChristenUnie-SGP Noordoostpolder organiseert een verkiezingsbijeenkomst op donderdag 15 maart a.s. Het thema is “Hart voor elkaar”. De avond vindt plaats in het Emelwerda College (hoofdingang) , Peppellaan 1  te Emmeloord. Om 19:30 uur is er een inloop met een kop koffie of thee. Om 20:00 uur opent lijsttrekker Anjo Simonse de avond.

Dynamisch en interactief

De partij nodigt alle inwoners van de gemeente Noordoostpolder uit voor een dynamische en inhoudelijke verkiezingsavond. De bijeenkomst heeft een interactief karakter. “Hart voor elkaar”: hoe geef je dit thema handen en voeten in de lokale politiek? Op verschillende manieren belicht de ChristenUnie-SGP zijn verkiezingsslogan.  

Als gasten zijn Harold Hofstra, fractievoorzitter ChristenUnie Flevoland, en Sjaak Simonse, fractievoorzitter SGP Flevoland aanwezig.

Forumdiscussie

Tijdens een forumdiscussie legt de avondvoorzitter Sijmen Nentjes stellingen voor aan de aanwezigen, die hierover hun mening kenbaar kunnen maken. Zondagsrust, leefomgeving, duurzaamheid, coffeeshop, zorg, werkgelegenheid en de agrarische sector: dergelijke onderwerpen komen aan bod. De forumleden gaan vervolgens kort in op de onderwerpen. Ook kan iedereen zijn vragen aan het forum voorleggen. ChristenUnie-SGP gaat graag het gesprek aan met de burgers van de Noordoostpolder.

Voorstellen nieuwe kandidaten

In het programma is ruimte opgenomen voor een voorstelrondje van de kandidaat-raadsleden die in de startblokken staan voor de periode ná 21 maart a.s., een mix van ervaren raadsleden en nieuwkomers met een frisse blik. Ook is er gelegenheid onder het genot van een hapje en drankje kennis met hen te maken.

Verder vindt een quiz “Test je kennis van de polder” plaats, waarin allerlei weetjes over de Noordoostpolder aan bod komen. Kortom, een boeiend programma dat iedereen wat te bieden heeft.

« Terug