Winactie afvalknijpers - de prijsuitreiking

2 (3)vrijdag 27 juli 2018 23:04

Een aantal weken geleden hebben we een Facebook-actie gehad waarbij we afvalknijpers weggaven. Inmiddels zijn we bij de winnaars langs geweest.

André gaat er vaak op uit om afval op te ruimen. Voor zijn werk en in zijn vrije tijd. Hij verbaast zich erover wat er allemaal op straat en in de berm ligt: pizzadozen, blikjes, plastic, flesjes, noem maar op! Daarom pakt hij vaak de afvalknijper. Hij krijgt er - met dank aan Ria Bos-Versluis - via onze facebookactie nog een afvalknijper bij. Dan kan hij samen met anderen op stap. Voor een schoon Emmeloord. Echt super, André!

 


Jacomijn van der Kolk- van Lummel nomineerde haar ouders voor een knijper, zodat ze tijdens hun dagelijkse rondje wandelen door Tollebeek aan de slag kunnen voor een schonere polder. Zij hebben hem inmiddels in ontvangst genomen en ook zijzelf kreeg er eentje uitgereikt. Deze familie gaat ervoor!


Zo zie je maar weer dat alle kleine beetjes helpen. Dit zijn gelukkige winnaars die willen geven in plaats van ontvangen. Bijzonder. Heel veel succes gewenst!

« Terug