Onderhoud Rotonde

vrijdag 24 juni 2011 21:05

Fractie ChristenUnie-SGP neemt rotonde Urkerweg in onderhoud.

Tijdens de raadsvergadering op 23 juni j.l. is het onderhoud van de beplanting van de gemeentelijke rotonde’s onderwerp van bespreking geweest. De Politieke Unie en het CDA dienden een motie in om het onderhoud gratis te laten uitvoeren door bedrijven, die dan vervolgens hun reclamebord mogen plaatsen.

De fractie van de ChrsitenUnie-SGP is van mening dat het onderhoud niet op afstand gezet moet worden maar juist dichtbij de gemeenschap moet blijven. Daar waar van burgers gevraagd wordt om het groen in hun woonomgeving te onderhouden kan de gemeenteraad het goede voorbeeld geven. Ook wil de fractie daadwerkelijk de gemeente helpen om te bezuinigen. Daarom neemt de fractie het onderhoud van de rotonde in de Urkerweg over, nadat de gemeente de beplanting heeft aangebracht. Dit geldt voor de duur van de deze raadsperiode, dus tot begin 2014. Zo kunnen de bewoners van onze gemeente en de bezoekers van Emmeloord genieten van een mooie en goed onderhouden rotonde.

De fractie van de ChristenUnie-SGP hoopt dat andere raadsfracties dit voorbeeld volgen en zo het goede voorbeeld geven  om de burgers te bewegen om ook verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leefomgeving.

« Terug

Reacties op 'Onderhoud Rotonde'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.