Nieuws

 1. Gerda-Profile.jpg
  Logo CU-SGP-Square.jpg
  Door ChristenUnie-SGP Noordoostpolder op 25 april 2023 om 13:41

  Switch in raadsfractie CU-SGP Noordoostpolder

  Raadslid Gerda Knijnenberg-Alblas uit Noordoostpolder vertrekt 5 juni uit de gemeenteraad vanwege een nieuwe baan. “Een enorm talent verlaat ons”, aldus Andries Poppe namens het bestuur. Het bestuur heeft in Monica Koers-Haasnoot een waardig opvolger gevonden.

  Lees meer over "Switch in raadsfractie CU-SGP Noordoostpolder"
 2. diamond 2
  Sjoerd-square.jpg
  Door Sjoerd de Boer op 17 november 2022 om 20:30

  “Zondag is de diamant in de week”

  Donderdagavond heeft de gemeenteraad van Noordoostpolder ingestemd om alle zondagen vrij te geven als koopzondag. “Onvoorstelbaar dat dit besluit is genomen, dit komt hard aan”, aldus fractievoorzitter Sjoerd de Boer. (ChristenUnie-SGP Noordoostpolder).

  Lees meer over "“Zondag is de diamant in de week”"

  Labels:

 3. nederlands polderlandschap.jpg
  Logo CU-SGP-Square.jpg
  Door ChristenUnie-SGP Noordoostpolder op 6 juli 2022 om 13:34

  ChristenUnie-SGP vindt plannen aanmeldcentrum in gemeente Noordoostpolder opmerkelijk

  Wij hebben kennis genomen van de plannen van de rijksoverheid voor een aanmeldcentrum voor asielzoekers in onze gemeente. We zijn tegen de plannen zoals die er nu liggen. We hebben ook veel vragen. Voorop blijft staan dat ChristenUnie-SGP vindt dat wij mensen die op de vlucht zijn vanwege moeilijke omstandigheden op horen te vangen. Ons motto is “Hart voor elkaar” en dat geldt zeker ook voor mensen die vanwege schrijnende omstandigheden huis en haard hebben moeten verlaten.

  Lees meer over "ChristenUnie-SGP vindt plannen aanmeldcentrum in gemeente Noordoostpolder opmerkelijk"

  Labels: ,

 4. Pumptrack.jpg
  anjo-simonse.jpg
  Door Anjo Simonse op 4 juli 2022 om 15:44

  Pumptrackbaan in Emmeloord

  Goed luisteren waar onze jeugd momenteel naar op zoek is. Zo omschrijft Anjo Simonse, raadslid namen de ChristenUnie-SGP, zijn voorstel wat hij maandag 4 juli indient tijdens de raadsvergadering. De jeugd wil graag naar buiten en op een laagdrempelige en eenvoudige manier in beweging zijn.
  Een pumptrackbaan is daar een hele concrete invulling van. Honderden jongeren ondertekenden de afgelopen maanden motie voor de komst van een pumptrackbaan.

  Lees meer over "Pumptrackbaan in Emmeloord"

  Labels: ,