ChristenUnie-SGP Noordoostpolder presenteert kandidatenlijst GR2018

Groepsfotowoensdag 03 januari 2018 13:59

ChristenUnie-SGP Noordoostpolder gaat de gemeenteraadsverkiezingen in met een lijst waarop 23 namen staan. Aanvoerder van de lijst is Anjo Simonse,  kandidaat wethouder voor de partij.

Sterke lijst met frisse energie
De leden van de ChristenUnie en SGP hebben de lijsten vastgesteld in hun ledenvergaderingen. Simonse is bijzonder blij met de lijst: “Het is een lijst om trots op te zijn; sterke kandidaten en nieuwkomers die frisse energie uitstralen.”

Bij de samenstelling is gelet op een goede afspiegeling van Emmeloord en de dorpen. De lijst is een mix van ervaren politici en enthousiaste nieuwkomers. “

Op nummer  2 staat Sjoerd de Boer. Ervaren burgerraadslid. Hij is werkzaam bij het waterschap als financieel adviseur.

Een nieuwkomer op nummer 3 is Gerda Knijnenberg. Als sociaal raadsvrouw biedt ze juridische ondersteuning aan mensen met een laag inkomen en/of schulden.

Op nummer 4 en 5 volgen Tobias van Dijk en Hendrik Jan Lambregtse. Beiden zijn ervaren raadsleden. Ook Yosef Mahmoud, bestuurskundige bij een adviesbureau, op plek 6 is een bekend gezicht in de politiek. Als burgerraadslid heeft hij zich de afgelopen jaren ingezet voor de partij. Bram Hanse en Rineke Duijster zijn nieuwe gezichten op plek 7 en 8.

Poppe lijstduwer

Huidige raadsleden Henriëtte van Keulen en Jan Simonse hebben besloten te stoppen. Wethouder Andries Poppe wordt lijstduwer. Poppe: “Sinds april 2010 ben ik wethouder. Ik ben blij dat een nieuwe generatie opstaat die dit mooie werk nu oppakt. Als lijstduwer draag ik mijn steentje bij aan deze mooie kandidatenlijst.

Vragen naar aanleiding van dit persbericht? Neem contact op met lijsttrekker Anjo Simonse, a.simonse@noordoostpolder.nl/0652050082

 

Kandidatenlijst:

1  Anjo Simonse
2  Sjoerd de Boer
3  Gerda Knijnenberg-Alblas
4  Tobias van Dijk
5  Hendrik Jan Lambregtse
6  Yosef Mahmoud
7  Bram Hanse
8  Rineke Duijster-van Wijk
9  Henk van Veen
10 Jan Eric Geersing
11 Paul Hollander
12 Henk Doff
13 Pieter de Wolf
14 Johan Bos
15 Berend Limburg
16 Piet Moens
17 Jelle Schenk
18 Jan Pieter Bos
19 Menno Trouwborst
20 Klaas Aalvanger
21 Sjaak Simonse
22 Jan Simonse
23 Andries Poppe

« Terug