‘ChristenUnie Zomertour’ met landelijke politici en muziek komt naar Noordoostpolder

Zomertour Nagele 2022woensdag 22 juni 2022 19:55

Landelijke ChristenUnie-kopstukken Gert-Jan Segers en Maarten van Ooijen, de christelijke band LEV en oud-voetballer Bert Konterman en Esther Kaper komen naar Noordoostpolder. Na twee jaar letterlijk ‘afstand houden’ wil de ChristenUnie nu juist weer dichtbij komen, het gesprek aangaan en heel veel mensen ontmoeten; daarvoor organiseert de partij een zogeheten ‘zomertour’, die op 1 juli 2022 halt houdt op MFC het Rietveld in Nagele.

Tijdens de Zomertour is er vooral heel veel interactie in een informele, festival-achtige setting. De aanwezige ChristenUnie-politici gaan op verschillende manieren het gesprek aan, er is lekker eten en drinken en goede muziek van de band LEV. 

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers: “De ChristenUnie is een partij die het boven alles moet hebben van mensen die zich voor dezelfde idealen inzetten, die ons steunen en die samen werken aan onze christelijk-sociale missie. Na twee jaar waarin we elkaar moeilijker konden ontmoeten, zie ik er ontzettend naar uit om ook in Noordoostpolder met hen het gesprek aan te gaan, vragen te beantwoorden, maar vooral van hart tot hart te kunnen spreken.”

 Ook lokaal hebben ze zin in de Zomertour. Andries Poppe, Bestuurslid van ChristenUnie Noordoostpolder: “Het vertrouwen in de politiek staat heel breed onder druk. Den Haag lijkt ver, terwijl we er allemaal mee te maken hebben. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om steeds weer de link te leggen tussen lokaal en landelijk en daarin ook samen op te trekken met mensen die zich herkennen in de missie van de ChristenUnie. We gaan het gesprek met elkaar onder genot van goede muziek, een hapje en een drankje en dat wordt ontzettend leuk.” 

Behalve Gert-Jan Segers en Maarten van Ooijen is ook oud voetballer Bert Konterman aanwezig. Esther Kaper zal de avond hosten.

Praktische informatie

Gratis tickets voor de ChristenUnie Zomertour zijn te bestellen via christenunie.nl/zomertour, er is plaats voor maximaal 200 gasten. Vanaf 19:30 is er muziek, om 20:00 start het programma. Ook na het interactieve plenaire gedeelte is er veel ruimte om met de verschillende gasten te praten onder het genot van een borrel. De ChristenUnie Zomertour sluit tussen 21:30 en 22:00.

« Terug