Switch in raadsfractie CU-SGP Noordoostpolder

Gerda-Profile.jpgdinsdag 25 april 2023 13:41

Raadslid Gerda Knijnenberg-Alblas uit Noordoostpolder vertrekt 5 juni uit de gemeenteraad vanwege een nieuwe baan. “Een enorm talent verlaat ons”, aldus Andries Poppe namens het bestuur. Het bestuur heeft in Monica Koers-Haasnoot een waardig opvolger gevonden.

Afscheid van Gerda Knijnenberg-Alblas

Gerda heeft een nieuwe baan die niet te combineren is met het raadslidmaatschap. “Met toch wel pijn in mijn hart stop ik als raadslid. Ik heb met plezier, inzet en overtuiging mijn werk als raadslid voor onze mooie polder gedaan. En ik draag vol vertrouwen het stokje over”.
Gerda is ruim 5 jaar raadslid geweest. In de gemeenteraad was ze namens de fractie een belangrijke stem, eerst in de commissie Samenleving en later de commissie Woonomgeving. “Toegankelijk, menselijk, goede dossierkennis, dat kenmerkt Gerda”, aldus Poppe.

Monica Koers is warmgelopen

Gerda wordt opgevolgd door Monica Koers-Haasnoot. Monica is in het dagelijks leven werkzaam in de zorg. Sinds de zomer van 2022 is Monica betrokken als meelezer in de fractie. Monica Koers: “Echt een leuke club, betrokken raadsleden. Als meelezer dacht ik mee in de fractie en nu kwam deze vraag naar me toe. Ik kijk er naar uit om als raadslid actief te zijn!”

Vertrek en installatie op 5 juni

In de raadsvergadering van 5 juni vindt het vertrek van Gerda en de beëdiging van Monica plaats.

« Terug